2013. január 1., kedd

Évértékelő

Próbaképp indult 1 éve a blog, de mára nagyon hozzám nőtt. :) Jól eső érzés, hogy olvastok, hogy vagytok, hogy hozzászóltok, követtek.
Öröm, hogy a munkáimat megmutathatom (ehhez kell ugyebár az, hogy egészséges legyek, legyen időm, pénzem, energiám alkotni, legyen számítógépem és internetkapcsolat... hány ember csak álmodik ezekről...), öröm, ha tetszenek nektek a munkáim, öröm, ha tudok ezzel még ha csak egy icipici értéket is teremteni.
Köszönöm, hogy már 11-en csatlakoztatok! Külön értékesek vagytok számomra, hiszen soha nem "toboroztam" követőket, lájkokat, nem kértem megosztást, hírverést.
A blog írása számomra "örömblogolás" lett, és remélem még sokáig az is marad. :)

Ahogy már decemberben is észrevehettétek, megszűnt a hét végi összegző bejegyzés az adott hét munkáiról, helyette folyamatosan kerülnek fel a blogra az alkotások, de minden bejegyzés csak egyféle alkotást tartalmaz már, a jobb követhetőség, szűrhetőség érdekében.

2012-ben bizony nem tudtam minden héten alkotni,pedig nagyon elterveztem, és így is indult útjára ez a blog... Így utólag már felelőtlen vállalásnak tűnik, hiszen az élet zajlik, hol jobb, hogy fájdalmasabb mederben folyik, de ami biztos, hogy eseményekben sosincs hiány. És bizony sokszor van úgy, hogy adott élethelyzetben nincs helye a kreatívkodásnak, mert a személyes jelenlétünkre valakinek, valakiknek, sokkal nagyobb szüksége van.

Sosem készítettem valamit csak azért, hogy legyen mivel "nézettséget növelnem". Elvem az, hogy csak akkor alkotok, amikor arra belső késztetést érzek, amikor időm van rá,  és csak azokat mutatom meg, melyeket az alkotásaim közül arra érdemesnek tartok.

Úgy érzem az egy év alatt sokat fejlődtem a fényképezés, és a fénykép "retusálás" terén, és ennek nagyon örülök, hiszen így úgy tudok szép, és remélhetőleg egyre szebb képeket feltölteni a blogra, hogy nem kellett súlyos összegért komolyabb fényképezőgépet vennem (pedig azért de jó lenne...).

A jövőre nézve ígérhetem, hogy továbbra is többféle technikával készült alkotásokat hozok, igyekszem fázisképeket is készíteni, és az új technikák ismerkedése során szerzett tapasztalataimat, csetléseimet, botlásaimat továbbra is megírom nektek.

És a végére egy meglepetés: január 8-án lesz a blog 1 éves szülinapja, amit egy játékkal szeretnék megünnepelni Veletek! :)

Tartsatok velem 2013-ban is!
Ditti

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...