2012. március 12., hétfő

10 hét: Fekete-fehér szett

Az elmúlt hét sajnos nem az alkotás öröméről, hanem a betegség leküzdéséről szólt. Az egész család lebetegedett, szerda este pedig már én is éreztem, ahogy a betegség eluralkodik rajtam. Az, hogy még a gyöngyözés gondolatától is rosszul voltam mutatja, hogy milyen állapotban voltam. :(
Ma már jobban vagyok, de kb. 40 percnyi gyöngyözés után le kellett feküdnöm. Még gyenge vagyok, de legalább már érzem a javulást, és alig várom, hogy újra alkothassak.

Hétfőn befejeztem azt a szettet, amiről az előző bejegyzésem végén írtam. A kreatív tevékenységem sajnos ezzel be is fejeződött az elmúlt hetet illetően. Mivel azonban ezen a héten itthon leszek (és remélhetőleg egyre jobban), bízom benne, hogy a következő bejegyzésben több mindent is tudok majd mutatni nektek.




És majd' elfelejtettem: egy kicsit babráltam a blogomat a héten. Ha valaki többször ránézett volna netalántán, biztosra vehette, hogy nem vagyok teljesen százas, mert mindig máshogy nézett ki. Próbálkoztam, volt konkrét elképzelésem (aztán már a töredékével is megelégedtem volna), de akár hogy is próbáltam, nem sikerült úgy és olyan hátteret csinálni, mint amit szerettem volna. Így aztán a legegyszerűbb, legletisztultabb változatnál maradtam (egyelőre), ami a sablonokból készíthető, és végül is, nekem tetszik. :)

5 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Egy kicsit örülök is....,hogy többet tudhatok meg tőled, ha már kénytelen vagy ágyban töltenni a kellemetlen tünetekkel együtt...és lám én is a blogot babráltam. Látod milyen nehéz megvalósítani magunk kinézetét rajta? Nekem még most sem tetszik az enyém....
Örömmel hallom azt is, hogy a gyógyulás hosszú de boldogabb folyamatára léptél...nem olyan egyszerű kitisztítani magunkból ezeket a kis "piszkokat"!!!!
Én már a teától voltam rosszul...meg a fekvéstől...meg mindentől!

Na de visszatérve rád... Liza lányom imádja az ékszereidet...hú- aszta...szokta mondani! Tetszik a gyöngy világ...még az lesz, hogy meghozod az én kedvemet is, hogy egyszer kipróbáljam! Liza örülne biztos a legjobban...szép munkát adsz ki a kezeid közül az egyszer biztos!

Gondoltam írok egy kicsit többet...úgyis van időd elolvasni engem.

Remélem nem baj. Biztos észre vetted, hogy imádok fecsegni...

Jobbulást! Puszi

Ditti írta...

Szia Flóra!

Dehogy baj, sőt, nagyon örülök, hogy írtál! :) Kezdő blogoló lévén, csak örülök, ha másokkal ismerkedhetek, tapasztalatot cserélhetek, tanulhatok, fejlődhetek, visszajelzést kaphatok. :)
Már akartam neked írni, hogy a blogodra véletlen bukkantam rá, és nagyon megtetszett elsőre. Mert tele van inspiráló ötlettel és saját megvalósult ötlettel is. Ismeretlenül is hirdetlek a kezdetektől a holnapomon is! :)))
Szerintem nagyon szép a blogod kinézete is, egy észrevételem van csak: általában a blogoknál a fejlécre kattintva bejön a kezdő oldal (ami ugye a legújabb bejegyzéssel kezdődik), de a blogodon valamiért nem tudok a fejlécre kattintani. Ezért amikor elkalandozok :) az oldaladon, és újra a friss bejegyzéseket szeretném látni, jelenleg vagy úgy oldom meg, hogy újra beírom a blogod címét, vagy a március hónapi bejegyzésekre kattintok.
Amúgy meg csak gratulálni tudok a blogodhoz! :))) És a sulis dekorációid...lenyűgöznek teljesen.
A betegség nagyon aljas dolog, és pontosan úgy volt, ahogy írtad, már a teától is undorodtam. És fájt a hátam a fekvéstől, és valóban, minden és mindenki zavar ilyenkor. Mosolyogtam, mikor ugyan ezeket olvastam a hozzászólásodban. :)
Nagyon helyes lehet a lánykád, és köszönöm az elismerő szavakat! Puszi neki: :* (ezt mutasd majd meg neki :) ) Bátran kezdj el gyöngyözni, én is könyvekből, netről tanultam. Akár a gyerkőceiddel is leülhetsz, vannak nagyon helyes gyerekgyöngyfűző könyvek is. :)

Igyekszem egyre többet mutatni magamról, így ha apránkét is, de én is remélem, hogy jobban megismerjük egymást! :)
És hát csacsogni, na azt én is nagyon tudok. :)))

Puszi:
Ditti

Gonda Hajnalka írta...

Hihetetlen az észrevételed.....mert én erre még sosem jöttem rá!!! Ennyit a tanulásról...én tanulok tőled! A probléma kulcsa igen egyszerű ugyanis a fejlécre a címet úgy szerkesztettem maga a képre..ez nem a bloggeres cím ezért nem működik. Újabb munkát adtàl nekem Ditti!!! Ismét kînlódhatok egy új kinézettel....de hálásan köszönöm, amiért szóltál máskor is tedd meg!!!

Remélem ismeretlenül is jó barátok leszünk! Most megyek aludni, mert szétszakad a fejem! Majd írok ha jobb paszba leszek...rossz a fejemnek a monitor és a fény...
Jó éjt!

Ditti írta...

Szia! Örülök, hogy nem haragszol, hogy szóltam. És remélem nem lesz idegszáltépő kijavítani a hibát... :)
Remélem a fejfájás már a múlté!
Puszi:
D.

Gonda Hajnalka írta...

Ne butáskodj!! Miért haragudnék rád? Hiszen segítettél....én erre eddig nem jöttem rá! Semmi ötletem eddig, hogy mi legyen helyette, de azért remélem megtaláltad az eredeti pici címet, hogy visszajuthass a kezdőlapra...
puszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...