2013. március 19., kedd

Matrjoska füli

Ezeket a kerámia matrjoska baba gyöngyöket egyszerűen nem tudtam ott hagyni a gyöngyös boltban.
120 Ft volt darabja azt hiszem, úgyhogy kb. 350-400 Ft-ból kijött az egész. :)
Nagyon egyszerű, de annál vidámabb füli lett belőle, amit néhány szem cseh csiszolt gyönggyel és gyöngykupakokkal díszítettem. Csak fotózni nem lehetett szépen...






6 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Ditti megtáltosodtál! Nagyon cuki! Ez olyan örök emlék...kortalan!

Ditti írta...

Igen, a hosszú havas hétvége beszorított a szobába, és mivel náthás is voltam, gyakorlatilag 3 napig csak kreatívoskodtam, MINDEN félbehagyott dolgot befejeztem végre, meg újakat is készültek, ezért van most ennyi bejegyzés. :) Még 2 dolog van, amit nem mutattam, de azokat még nem is fotóztam le. Szóval én nem bántam a havat, mert ha jóidő lett volna, biztos a kertben lettem volna végig, és a félbehagyott munkáim ugyan úgy félbehagyva várnák sorsukat...Mondjuk bevallom, azért a kert és a jóidő is hiányzik már nagyon...Hol vagy tavaszka?

Zsimama írta...

Nagyon aranyos ez a füli. Csodálatos dolgokat készítesz! Nagyon sok szép mindent találtam Nálad! Jövök máskor is nézelődni.
Erzsi

Ditti írta...

Nagyon köszönöm a kedvességed, és nagyon örülök, hogy csatlakoztál a blogom olvasótáborához! :) Mindig öröm, ha másnak is tetszik a munkám. :) Bekukkantottam ám hozzád is, és mondanom sem kell ugye, hogy csupa-csupa gyönyörűség kerül ki a kezeid közül!!! :))))

Csilla írta...

De klassz!! Nagyon tetszik! :) Szuper ez az oldalad is! :)

Ditti írta...

Köszi Csilla! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...