2014. február 24., hétfő

Szürke négyzetes szett

Rendelésre készült az alábbi szett. A lány, aki kérte, talált egy képet a neten, hogy ilyet szeretne, mondtam oké, semmi akadálya. Együtt kiválasztottuk a gyöngyöket, majd hónapokig nem kezdtem hozzá...Tudniillik a raw technikát nagyon, de nagyon nem szeretem. Végül pár héttel ezelőtt vettem egy nagy levegőt, és megfűztem a négyzeteket és a négyzetek belsejét. Gyorsabban és könnyebben ment, mint gondoltam. Mivel a nehezén túl voltam (gondoltam én), már csak az összeállítás volt hátra, na meg megfelelő csiszolt gyöngy vásárlása. Végül most pénteken megvettem a hiányzó gyöngyöket és szombaton leültem összeállítani, gondolván, fél óra sem lesz az egész.....Hát lányok, én ennyit nagyon rég szenvedtem ékszer készítéssel, a raw továbbra sem lesz a kedvencem, de attól jobban már csak a memóriadrótot utálom.
De a végeredmény....nos igen, nagyon elégedett vagyok. És igen, látszik, hogy csak minőségi gyöngyöket használtam, jól tettem, hogy a kínai gyöngyöket száműztem.
Japán szürke és cseh fekete kásagyöngyöt (11/0), illetve 3, 4 és 6 mm-es cseh csiszolt gyöngyöket használtam a szetthez.






2 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Hű de szépséges! Basszus már nagyon értesz ehhez a gyöngyfűzéshez"! Pinterestemen vannak újságok...könyvek ha érdekel! D:)) puszika

Szonja írta...

Nekem az ékszereid közül ez a kedvencem, egyszerűen imádom, annyira különleges :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...