2014. március 8., szombat

3D szív medál

Barátnőmnek fűztem ezt a medált, amit két üveg házi lekvár mellett szerettem volna átadni neki. Az átadás pillanatában viszont kicsúszott a kezemből az ajándékzacskó, a lekváros üvegek pedig ripityára törtek...A medál viszont megúszta, és azt hiszem, erre mindig emlékezni fogok. :)
A mintáért hatalmas köszönet Böbének! Mondjuk biztos én vagyok még kevésbé gyakorlott, de elsőre annyira nem tudtam követni, és annyira sehogy sem stimmelt az egész, hogy dühömben szétvágtam, amit fűztem. Másnap újra nekiálltam, muszáj volt, hogy sikerüljön, mert rá két napra már át kellett adnom a barátnőmnek. Sikerült is, bár az alja nem egészen úgy lett befejezve, mint ahogy Böbe írja. De mindegy is, így is szimmetrikus, és ha nem szólok, szerintem senki nem veszi észre. :)
A fűzéshez 3mm-es cseh csiszolt gyöngyöt, és 15/0-ás japán kásagyöngyöt használtam. Szerintem 4 mm-es csiszoltból, és 11/0-ás kásából nagyon nagy lenne, de ízlések és pofonok.



Így csillog a napsütésben

5 megjegyzés:

trollanyu írta...

Ez gyönyörű, kár, hogy nem tudok ilyet fűzni, a lányom oda lenne érte:) Sajnálom a lekvárokat, de legalább ez megmaradt:)

Hétalvóka írta...

A szív csodás lett, elképzeltem lilában...:) Nagyon ügyes vagy, a lekvárokat pedig én is sajnálom, de legalább emlékezetes lesz!!!:)))Milyen jót fogtok nevetni, amikor eszetekbe jut erről a gyönyörű szívről...vittél is ajándékot, meg nem is:))) Puszillak Ditti

Valerie írta...

Ezt a szivet mar en is gyakran nezegettem, nagyon jol sikerült! Es kar a finom lekvarokert..

katrinc írta...

Kedves Ditti

Már régen szeretnék ilyen szívet fűzni.
Találok hozzá valahol segítséget, fűzésmintát?
Köszönöm

Ditti írta...

Szia Katrinc! Ne haragudj nem láttam az üzeneted. Én ez alapján fűztem, bár elsőre nem mindig volt egyértelmű, de meg lehet fűzni, ahogy a példa is mutatja! Kitartást hozzá! :)
http://bobeekszer.blogspot.com/2012/08/3-d-s-szivecske-fuzese-kepekben.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...