2015. október 12., hétfő

Hófehér koszorú és ékszerszett (jótékonysági árverésre)

Kézműves vagy és szereted az állatokat? Akkor itt  a lehetőség, hogy segíts! :) Mert alkotni öröm, és segíteni még nagyobb boldogság.


Jótékonysági árverésre készülő holmik esetében jobban szabadjára engedem a fantáziám, és nem ragaszkodom görcsösen a saját ízlésvilágomhoz, mert olyan terméket kell készítenem, amire remélhetőleg nagy kereslet van, tehát amellett hogy szép és igényes, fontosnak tartom, hogy az aktuális "trendekbe" illő is legyen, független attól, hogy mennyire az én stílusom.
A hófehér, csipkés, vintage stílus most óriási divat, nekem is nagyon-nagyon tetszik. A maga egyszerű, romantikus hangulata igazán magával ragadó, de az otthonomba nem tudom elképzelni, nekem a vidéki stílus az örök szerelem. Most viszont végre mindent beleadtam, és rengeteg szeretettel elkészült ez a hungarocel alapra megalkotott hófehér koszorú. Körbe fehér kötött anyagot varrtam rá, csipkével, gyöngyökkel strasszokkal, fémgombbal, kagylóval, kagylógombbal díszítettem.
Nos igen, a fotók terén egy kicsit túlzásba estem, de most muszáj volt. :)

Emellett egy őszies hangulatú ékszerszett is készült, cseh fazettázott üveggyöngyök felhasználásával.
A gyöngyöt saját részre vásároltam, de azt hiszem ettől jobb helyre nem is kerülhetne, mint egy jótékonysági licites árverés.


3 megjegyzés:

Süni írta...

Nagyon testzenek a műveid és a kezdeményezés is. Hol lehet többet megtudni róla? A honlapjukat néztem, de nem találtam bővebb infókat.

Ditti írta...

Szia Süni!

Köszönöm, és örülök, hogy tetszik! Írj e-mailt az info@futrinkautca.hu e-mail címre, ott minden szükséges információt megkapsz. :)

sucika írta...

Ez annyira gyönyörű!!! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...