2012. április 2., hétfő

13. hét: Édes kis semmiség

Nem volt sok szabad időm az elmúlt 2 hétben. Hogy miért, azt majd a hamarosan induló új blogomban fogom Nektek elmesélni. ;) Meg persze a végeláthatatlan kerti munkák sora is jócskán leterhelt, így ha épp lett is volna szabadidőm, addigra úgy elpilledtem, hogy csak bambán pihegtem, és a cicasimogatás volt a maximum, amire ilyenkor képes voltam.

Egy édes kis semmiséget azért tudok mutatni, ami nem más, mint egy cuki, harapnivaló fánkocska, színes tortadarával  a tetején, kulcstartó funkcióval. :) A zoknifánkocska elkészítéshez segítség itt.

  
 
Egyre több kedvelt kreatív alkotóm mutatja be a blogján, vagy a facebook-os profilján a különféle, bolhapiacokon, lomisoktól, internetes fórumokon vásárolt lélegzetelállító csecsebecséit, használati tárgyait. Hihetetlen, miket dobnak ki emberek, és valóban, ami az egyik embernek nem érték, az egy másiknak a szemében igazi kincs lehet. Igen nagy kedvem lett elmenni egy ilyen igazi, "igénytelen" bolhapiacra, ahol tényleg minden fillérekbe kerül, és szó szerint ki kell kotorni a kincseket a "lomok" óriási kupacából. Sajnos, Budapesten és környékén nem igen van ilyen jellegű lelőhely (az Ecseri drága), de ha esetleg tudtok valahol, és megírnátok, azt nagyon megköszönném. (utánanéztem a neten, de a felhozatal szinte a semmivel egyenlő.)
Ezen felbuzdulva újabban az internetes adok-veszek oldalakat is egyre jobban nézegetem (élő bolhapiac hiányában)...mert igen is megéri használtan venni ezt-azt, amit aztán felújítva igazán egyedi dolgok születhetnek. Eddig csak a turikat kedveltem, de úgy látszik, teljesen magával ragadott a "kincskeresés" minden téren. Már az is örömmel tölt el, ha mások "kincseit" nézegethetem. Amíg nem jutok el bolhapiacra, addig azt hiszem a padlásainkon, pincékben,tárolókban is szétnézek itthon, mert szerintem tutira találok néhány elfeledett, de remek "kacatot". :)  Ha így lesz, biztosan megmutatom, amolyan előtte-utána formában. :)

3 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Én is olyan régóta mondogatom a férjemnek vigyen ócskaságok közé!! De mivel őt nem érdekli...sosem jutottam el. Viszont most húsvétra megyek a nagymamám házához pár napra és ott a régiségeket meg szeretném menteni...amit lehet pedig átalakítani...olyan újrafelhasználást csinálni.
Mi lesz az az új blogocska??

Ditti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ditti írta...

De klassz, ebben is hasonlóak vagyunk. :) A nagyszüleim házába (sajnos ők már nem élnek),én is tervezek menni, mert érzem, hogy találok ott még néhány kincset, ami annak idején senkinek sem kellett. Egy biztos: mamáék bögrekészletét, még ha hiányos is a kollekció, mindenképp meg kell keresnem, mert imádtam gyerekként abból inni a reggeli teát, mikor náluk nyaraltunk. Vannak az életemben amolyan "igazi otthon melegét sugárzó" dolgok, és ezek a bögrék pont ilyenek.:)
Az új blogocska egyelőre meglepi (de marad a kreatív vonal), ha minden összejön május vége felé rajtol. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...