2012. június 17., vasárnap

24. hét: Hello Kitty és helló levendula

Ahogy ígértem, megfűztem a medált. Viszont mivel harmadszorra álltam neki, a 2 minta közül most direkt a másikat választottam, és ezúttal elsőre sikerrel jártam. Kolléganőmnek, Boginak készült, aki Hello Kitty rajongó, és akitől pénteken kaptunk egy igazi kiscicát. Cicáért cserébe egy cicányi apróság köszönetképp.


Cicusunk: Dióda
A levendula buzogányokról először Flóránál olvastam, és rögtön beléjük szerettem. :) Készült is 2 csinos darab, melyeket elajándékoztam, de itthonra is készítek majd néhányat. Köszönöm Neked, Flóra!
A többi levendulát, ami a bokrokon maradt, hamarosan leszedem és szárítom, mert párnácskákat töltök majd meg velük. :)3 megjegyzés:

Szekeres Vera írta...

Húú Ditti ezek a buzogányok!! ügyi vagy!

Flóra írta...

Na, jó lett!!! Ugye milyen jó csinálni? Tőlem elcsenték az összeset! Kellene még csinálni!
Puszi ! Már azt hittem nem csináltál....

Ditti írta...

Köszi lányok! De-de megcsináltam Flóra, csak lakásrendezés-cicafelügyelet-háztartásvezetés mellett alig-alig van időm a géphez leülni... Mondjuk a tieid sokkal szebbek, meg az egyiken kissé összemaszatoltam a szalagot szövés közben...Na de majd a többi!
És úgy látszik a Hello Kitty a mumus, mert most látom, egy gyöngy megint lemaradt az egyik oldalán...a csoda vigye el. Mindegy, végül is lehet pótolni utólag. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...