2012. augusztus 12., vasárnap

32. hét: Levendulazsákok sokadszorra

Nemsokára szabadságon leszek, és terveim szerint sok szép dolgot fogok készíteni, amit persze meg is mutatok majd, de most csak két finom, elegáns levendula zsákocskát hoztam, melyeket a megszárított levendulavirágaimmal tömtem tele.

A már jól megszokott fehér csipkés. Igaz, most gyöngy nélkül.

Kék-fehér, mert ha nyár, akkor tengerész-stílus! :)


És készült még egy ajtódísz is, mindenféle összegyűjtött maradékból: a filc virágok ajándék csomagolásáról valók, a szalag és kötöző virágcsokorról, a pici narancssárga virágokat levegőn száradó gyurmából készítettem még régebben, a picike sárga pillangót (a képen alig észrevehető) meg zsákbamacskán nyertem. Egy spárgával fűztem őket össze, és drótot is használtam a picike virágok rögzítéséhez. A cél az volt, hogy a csúnya ajtóbelsőt feldobja. Na ezért nem dobunk ki semmit. :)


És íme, a kiscica, majdnem 2 hetesen. Kommentár nélkül. :)))



4 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Puszi Ditti!!! Már nagyon hiányoztál ám! Merre jártál, ahol a madár sem jár? Látom nem sokára fellélegzel egy kicsit...kíváncsian várom miket tervezel majd!
Nem is tudom mi tündéribb a kis cicusod vagy a zsákocskáid...., amit én még mindig nem csináltam, pedig 2 láda szárított koszorú van a tarsolyomban...

Gonda Hajnalka írta...

Javítás:
szárított koszorú kihúzva...helyette szárított levendula feltöltve!
Pusz...csak, hogy ne hazudjak D:))

Edit írta...

Nagyon szépséges a levendulás zsák.
És a cicó.....jajj én a nagy macskamániás :) Cirmos, valami kis vörös beütéssel? CSuda édes és szép :) Jól megabajgatnám :)

Ditti írta...

Sziasztok Lányok, aranyosak vagytok!
Flóra: nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sajnos eltávozott valaki, aki nagyon fontos volt nekünk. :((( Bízom benne, hogy hamarosan visszaáll a régi rend, és jövök a sok-sok újdonsággal, meg a csacsogással. De még idő kell... Főként ezért az elmúlt hetek nagy hallgatása.
Amúgy igazán horgolhatnál levendulazsákot, mert olyan ügyesen horgolsz! Pl fehér színben nagyon szép lenne!
Edit: Igen, picit vöröses, mondjuk ez csak a képen látszik, élőben fel sem tűnt. Nagyon cuki, már nyílik a kis szeme, a mamijának meg már nagyon elege van, meg melege. :) De tündériek mindketten! Én is állandóan babusgatom, ha anyuéknál vagyok, nem lehet betelni vele. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...