2013. április 25., csütörtök

Díj

A kreatív blogom is megkapta azt a díjat, amit a főzős blogom kedden "vehetett át". A kreatív blogomnak ez a 2. díja, amit ezúton is szeretnék nagyon-nagyon megköszönni Bellinek! :)


Szabályok:

1.Megemlítem,hogy kitől kaptam a díjat!
2.Felsorolok 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a rendszeres olvasók száma!
3.Egy-egy kommentet hagyok a kiválasztott blogokon a díjazásról...!

És akkor az én választottaim:

Kucorgó ökorganizáció: nemrég fedeztem fel ezt a ZSENIÁLIS blogot! Valóba értékes, értelmes újrafelhasználási ötleteknek és azok megvalósításának, zöld takarítási tippeknek és a lakásunkon belüli rendteremtési fortélyoknak a kifogyhatatlan tárháza. Szuper!

BeRo gyöngyei: nem tudok mint mondani, odavagyok a BeRo által fűzött szépségekért. A stílusa nagyon tetszik, a munkái gyönyörűek és még saját mintákat is találhatunk az oldalán. Jó lenne egyszer ilyen szinten gyöngyözni...

Bigyibogyó: szintén gyöngyös blog, de nem ám akármilyen! Rengeteg Bigyibogyó minta, leírások, segítség a gyöngyözéshez, kezdőknek és haladóknak. Annyira hasznosnak tartom ezt a blogot, hogy nem is értem, miért nincs még több száz követője. Bigyibogyó kalocsai mintája pedig annyira szuper, hogy egyszer mindenképp megfűzöm, gyönyörű! A pinteresten szerintem kb. már minden gyöngyös lány elmentette  a mintáját. :)

Edit-gondolataim: Az egyik kedvenc blogom. Zseniális képek és írások a vidék kertjéről, a vidék állatairól...egy nem akármilyen nő írja ezeket a sorokat, akit volt szerencsém személyesen is megismerni. Minden tiszteletet és elismerést megérdemel az ő küzdő és erős jelleme! És NAGYON KÖSZÖNÖM a eperkukorica magokat is. :) 

Köszönöm még egyszer a díjat! :)

6 megjegyzés:

Edit írta...

Nagyon nagyon szépen köszönöm a szavaid :)
Puszillak! :)
Edit

Kucorgó anyámkája írta...

Kedves Ditti! Köszönöm a megtiszteltetést, hogy gondoltál rám, és a kedves szavaidnak még inkább örülök! Tényleg nagyon köszönöm!

Gonda Hajnalka írta...

Tyű ez aztán a lavina...lassan az egész oldalamon követett blogok virágot kapnak! Ez nagyon jó!!!
Szia

Bibir írta...

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Ez az első díj, amit kapok, nagyon jól esik :)

Horváth Emerencia írta...

Gratula, ügyes vagy!

Bero írta...

Kedves Ditti! Igaz, kicsit megkésve, de én is köszönöm magát a díjat, illetve a szép szavakat is! Örülök, hogy munkáimon keresztül másnak is jut az én 'világomból'. Nyáron próbálom jobban aktivizálni magam! :)) Addig is kívánok jó alkotást! Csak így tovább! ;) Üdv: Roxána

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...