2014. február 16., vasárnap

2. blogszülinapi játék összefoglaló és sorsolás

Köszönöm, hogy jöttetek, játszottatok, köszöntöttetek. Bevallom, kicsivel több jelentkezőre számítottam, de nem vagyok elkeseredve, Igyekeztem szép és hasznos ajándékokat készíteni, aminek remélem a nyertes nagyon fog örülni élőben is. :)
Nagyon leleményes megoldások születtek a szülinapi képeslap variációkra, mind nagyon-nagyon tetszett, és nagyon jól estek a kedves szavaitok is! :)
És akkor nézzük sorba, kik szálltak ringbe  nyereményért:

Emerencia, az Ici-pici nagy örömök blog írója nagyon kedves cicás tortás képeslapot küldött, és nem csak a cica, a rózsaszín is találó. :)


Bettitől, a Betti titkai blog írójától, egy nagyon kedves patchwork hatású kisvirágos képeslapot kaptam! Tök jó, mert tavaly kezdtem el a foltvarrással foglalkozni. :)


Süni, a Süni Süti blog szerzője egy nagyon-nagyon kellemes dallal kívánt boldog szülinapot. Hangszórókat bekapcsolni! :)


Csilla, a Csilla konyhája bloggerinája egy álomszép montázs képet küldött, nagyon köszönöm, odavagyok a levenduláért. :)


Márti, a Hétlvóka blog írója lélegzetelállítóan szép, és nagyon dittis saját készítésű képeslappal köszöntött, amiről a cica sem hiányozhat! :)


Mamka a saját nyíló virágaival, és egy nagyon szép idézettel jelentkezett a játékra. A fehér az egyik kedvenc színem egyébként.



Hankka isteni kókuszgolyókat küldött nekem, hiába, tudja, hogy bármilyen édességért odáig vagyok..:)


Trollanyu, a Troll a konyhámban bloggerinája nagyon meghatott, mert drága nagymamámhoz szorosan kötődő sütemény fotójával kívánt boldog blogszülinapot. (az Antónia szelet receptje itt olvasható)


Éva, a Takarékos konyha írója sajnos a technika ördögének köszönhetően kimaradt a sorból, de most ideszúrom őt is.  Köszönöm Éva a szülinapi gyertyás képet, és a nagyon aranyos köszöntést!


A nyertest Dióda cicám húzta alapos gondolkodás után, nézzétek csak! :D




Gratulálok Emerencia, te lettél a szerencsés! :)

Köszönöm nektek a részvételt, nyáron újra játszhattok velem, de akkor a főzős blogomon. :)

10 megjegyzés:

Csilla írta...

Csuda szép üdvözléseket kaptál!! Gratulálok a szerencsés nyertesnek!! :)

trollanyu írta...

Nagyon szuper képeslapok mind:) Gratulálok a nyertesnek:)

Éva írta...

Szép képeslapok gyűltek össze, de az enyémet amit küldtem neked azt nem látom!

Éva írta...

Emerenciának szívből gratulálok!

Hankka írta...

Annyira helyes képeslapokat kaptál, nagyon ötletes volt a játékkiírás! :) Gratulálok Emerenciának! :)

Monika írta...

Nagyon örülök,hogy Emerencia nyert!!!!!

Horváth Emerencia írta...

Ditti könny pottyant ki a szememből, most is peregnek az arcomon!El sem hiszed, hogy ez milyen nagy öröm számomra, és hogy milyen megfelelő órában érkezett ! Nagyon zsúfolt ,terhelt hetem fog lenni:(Szerdán mondjatok egy imát értem:)Szeretlek benneteket!
Csodálatossá varázsoltad a napomat!Millió puszi kedves Ditti!Legyen szép hetetek!

Bibir írta...

No erről lemaradtam... :( Azért nagyon boldog blogszülinapot kívánok utólag is :)

Unknown írta...

Szerintem éppen elegen játszottunk, kezdetnek nem rossz, hogy már inkább a facebook a "menő" nem a blog - mondjuk nekem az utóbbi - :))) Gratulálok Emerenciának!!! Puszi mindenkinek!

Hétalvóka írta...

Már régen jártam feléd, de rápillantottam a sorsolás eredményére, csak ennyi időm volt.
Sajnálom, hogy nem én nyertem, de örülök, hogy Emerencia lett a szerencsés. Talán majd legközelebb. Azért köszönöm Ditti a lehetőséget!!!:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...