2014. február 1., szombat

Blogszülinapi játék

Egy hónapos csúszással ugyan, de végre elkészültek a nyereménynek szánt apróságok, melyet a 2. blogszülinapom alkalmából nyerhet meg egy kedves olvasóm. :)


A nyeremény 3, szinte csupa újrafelhasznált anyagból készült szépség lett, amik egy szerencsés nyerteshez fognak vándorolni.
Inspiráció: Évi műhelye

A tűpárnához egy pástétomos dobozt vontam be réges-régi, vastagabb szürke anyaggal, a kötött fehér "dudorkája" pedig egy sosem használt, gépi kötött toppból készült, amit ajándékba választottam egy vásárlásom alkalmából, kimondottan kreatív céllal. :)  A dobozon lévő csipkét szintén egy régi terítőről bontottam le, a tengeri csillag fityegő pedig egyenese a Fülöp-szigetekről érkezett hozzám. :) Szóval igazán különleges darab lett.
A tűk nem ajándékok, mert szúrós dolgot már babonából sem ajándékoznék senkinek. :)


A ceruzatartó egy kukoricás konzerv dobozból készült, melyet a már említett szürke anyaggal és csipkemaradékkal vontam körbe. Strassz hatású gombok hátuljáról levágtam a bújtatót, és felragasztottam őket, végül kapott egy kis masnit is.


A fehér, kötött toppból készült a szív függő is, melyet a leeső anyagmaradékokkal béleltem, díszítése mindössze egy régi fémgomb, egy masni, egy darab tekla gyöngy és a rojt. Remélem szép dísze lesz valakinek az otthonának.


A játékon való részvétel feltételei:

- Azok játszhatnak, akik a Dittis Dolgok, vagy a Ditti módra blogom követői.
- A játék 2014.02.15. éjfélig tart, sorsolás 02.16-án, vasárnap lesz.
- Azt szeretném kérni, hogy a 2. blogszülinapomra küldjetek nekem egy virtuális képeslapot (pár sor szöveg és egy kis kép), és azt tegyétek közzé a blogotokon (ha nincs blogotok, akkor a dittisdolgok@freemail.hu-ra várom az üzenetet). :)
 - Ha megszületett a blogbejegyzés, kérem, hogy a linket a dittisdolgok@freemail.hu-ra küldjét el.

Remélem tetszik a játék, és a nyeremény is, várlak titeket, gyertek játszani! :)






11 megjegyzés:

Csilla írta...

Húúú Ditti! Ezek istenien néznek ki!! Gratulálok! Boldog blogszülinapot kívánok, nekünk meg még sok- sok ilyen gyönyörű alkotást!! :)))

Horváth Emerencia írta...

Boldog születésnapot kívánok!Csodálatosakat alkottál! Persze , hogy jövök játszani!Bárcsak én legyek a nyertes!!!!!!!!!!

Hankka írta...

Boldog blogszülinapot, kívánom, hogy továbbra is lelkesedéssel és örömmel vezesd a blogokat! :) Csodaszép ajándékokat készítettél, szerintem mindannyian nagyon örülnénk bármelyiknek! :)

Ditti írta...

Jajj lányok, örülök, hogy tetszik, és hogy jöttök játszani! :) Elfelejtettem, de ha nem lenne egyértelmű, mindhárom tárgyat egyvalaki nyeri meg. :)

Unknown írta...

Szia Ditti!

Szépeket alkottál a régi anyagokból. Szívesen játszom ezekért a szépségekért:)))Boldog blogszülinapot!!!
Üdv: Betti

Éva írta...

Nagyon szép mutatós ajándékokat készítettél! Biztos a színe és a puhasága miatt olyan finom látványnak is! Boldog blogszülinapot kívánok neked és még nagyon sok megalkotott szépséget!

trollanyu írta...

Boldog szülinapot Ditti:) Szuper ajándékok és te magad készítetted, az a legjobb benne. Igyekszem nem elfelejteni és készítek egy képeslapot:)

Hétalvóka írta...

Kedves Ditti!
Nagyon szeretném, ha én lennék a szerencsés nyertes!!!:))) Tudod mennyire szeretem a "Dittis dolgokat"! Puszi

VRJúlia írta...

Gratulálok :)!

Monika írta...

Gratulálok,boldog szülinapot kívánok!!!!!!
Már máskor is jártam így: meg voltam győződve,hogy követőd vagyok,hiszen ezer éve olvaslak.Gondoltam,ellenőrzöm: és nem voltam követőd. Pótoltam.
Megyek képeslapot gyártani.:)))))

Edit írta...

Boldog születésnapot! :)))
Gyönyörűségesek az ajándékok! Az a kis gombostűtartó....meseszép, finom, kecses, nőies.:)))
Nagyon nagyon ügyi vagy!
(Nekem még 17-ig hajrá, akkor van az uccsó nap, a nagy szóbeli. jajj :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...