2014. június 1., vasárnap

Székfelújítás

Még tavaly nyár végén álltam neki...lecsiszoltam kézzel, 3 féle durvaságú csiszolópapírral, fatapasszal javítottam a lábát, alapozóval kétszer átfestettem. Zománcfestéket nem használtam, kíváncsi vagyok, hogy a csak alapozóval való festés meddig bírja. (Sokan esküsznek erre, mert egy idővel szép kopottas hatása lesz. Hát nekem a kopottas nem annyira tetszik, de majd meglátjuk.)
A tűzőgépet viszont csak most sikerült beszereznem hozzá. Szivacs volt itthon, de túl vastag, ezért egy kenyérvágó késsel szépen kettévágtam, mint a tortát. :D
A huzat egy nagyon-nagyon régi vászon, direkt erre a célra tartogattam, a tűzőgéppel tűztem az ülőfelülethez- nem nagy ördöngösség.
Szerintem nagyon csinos lett, bár hibák azért vannak rajta, de mivel ezt eleve azért csináltam, hogy ezen tanuljak, nem bánkódom. Annyira régi volt a szék, és szinte 0 forintomba került, hogy egy próbát mindenképp megért. És most ő lett a kreatívos székem...amikor ezeket a sorokat pötyögöm, épp rajta ülök. :)
Anyáék padlásán még van legalább 6 ilyen fazonú szék...ha egyszer kész lesz az álomház....és az álomkonyha...jöhetnek sorba a kezem alá, mondjuk kockás vászonnal megbolondítva. :) Álmodozom...Dióda teszteli. :)

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Szerintem nagyon jó lett, ügyi vagy:)))

Belli írta...

Szuper lett,nagyon ügyes vagy!!!! :)

Monika írta...

Ez igen!!!!!Csodás lett! Gratulálok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...