2018. augusztus 6., hétfő

Nászajándékok

Idén nem csak én mentem férjhez, de unoktestvérem is kimondta az igent a napokban, és két kolléganőm közül az egyik már szintén túl van a nagy napon.

Unokatesómék pénzt kértek, de mi szerettünk volna élményt is adni hozzá, így az anyagiak mellett egy Vizslafotózás ajándékutalvány is belekerült a kézzel készített borítékba. Mi már voltunk a kutyánkkal egy ilyen fotózáson, ami szuper élmény volt, ezért döntöttünk emellett. :)
Pont olyan méretűre sikerült kivágnom a képeslapot, hogy nem fért bele a szabvány francia borítékba, így végül egy nagyobb, sima fehér borítékot dekoráltam ünnepire.
Unokatesómnak, Fanninak szerettem volna egy személyes ajándékot is adni. A nagymamánk holmijai között talált elég rossz állapotú, de nagyon megható szentképre esett a választásom. Új keretbe tettem, hogy vigyázzon Fannira és az új családjára. Semmit nem rögzítettem a keretben, hogy Fanni majd a saját ízlésének megfelelően más keretbe, akár más háttérrel variálhassa. Fanni nagyon kicsi volt, mikor mama meghalt, de mama imádta őt, és ezért úgy gondoltam, hogy ez igazán megható és szép ajándék lesz, és így a nagyszüleink is kicsit velük lehetnek a nagy napon.

az eredeti kép
És a csomagolása, egy aprócska rózsával, mert mama neve Teréz volt, és mert imádott kertészkedni. <3


Kolléganőmnek egy Pepco-s képkeretbe hímeztem egy idézetet. Szerettem volna sokkal szebbre, de így sikerült, pedig nagyon lassan haladtam vele, többször vissza is bontottam. A végeredmény azért szerintem vállalható, és nagyon sok szeretettel készítettem.


A csomagolására a korábban horgolt barack és fehér virágokból tettem. A kép nem adja vissza, de érdekes módon a csillogó papíron a horgolt virágok nagyon jól mutatnak az erős kontraszt ellenére is. Azért barack-fehér színűek a virágok egyébként, mert a kolléganőm esküvőjén is ezek a színek domináltak. :)Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...