2012. május 13., vasárnap

19. hét: Púderrózsaszín

A kedvenc színem a púderrózsaszín. A finomsága, nőiessége, romantikus hangulata igazán elragadó. Kár, hogy nem áll túl jól nekem...Nagyon világos, hóka a bőröm színe, emiatt a púderrózsaszín sajnos sápaszt. És hiába rajongok a többi pasztel színért is, igazán jól az élénk, intenzív színek állnak nekem.
Mégsem tudtam lemondani teljesen a púderrózsaszínről. Következetesen felpróbálom az ilyen ruhadarabokat a turikban, ruhaboltokban, hátha mégis olyan árnyalatára lelek, ami szuperül illik hozzám. Általában nem járok sikerrel, de életem első turizása alkalmával (kb. 3,5 éve) 500 Ft-ét vettem egy Mango-s pulcsit, ami az egyik kedvencem. Általában fekete garbót vagy csipkés, fekete topot veszek alá, és így már nem is sápasztó. Mindezt azért írtam le, mert ehhez a pulcsimhoz készült az alábbi fekete-púderrózsaszín színű csíkos medál. Szívem szerint csak egyszínű púderrózsaszín lett volna a medál, de annyira hasonló a bőr tónusához ez az árnyalat, hogy teljesen beleolvadt volna.
A fülinél azért maradt az egyszínűség, ezért alig észrevehető a fülben, mégis-mégis nagyon Dittis. :)

És remélem, tetszenek a fotók! Úgy érzem hétről-hétre fejlődök e-téren is. :)



És íme, a pulcsimmal összhangban:

Romantikus hangulatban


5 megjegyzés:

Gonda Hajnalka írta...

Jaj de ügyes vagy! Ezek az apró gyöngyök...a kezemből elgurulnának!

Ditti írta...

Köszönöm! Nekem is elgurulnak néha...:)

Edit írta...

Húúúúú na ezt akartam kérdezni :D :D Amikor fagyiztunk, láttam a nyakadban ezt a láncot (azt hiszem ez volt, hacsak nem készítettél pont egy ugyanilyent.
Na szóval annyira tetszett, mert a felsődhöz annyira passzolt. :)))
Ez volt az ugye?

Ditti írta...

Igen ez volt az! :D A felsőt amúgy később vettem (turkálóban persze), és csak otthon tűnt fel, hogy pont passzol színben hozzá. :))) Na majd meglátom mit tehet azügyben, hogy Neked is legyen ilyened. :)

Edit írta...

:D :D :D :D :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...